Vés al contingut

Els nostres professionals

Els nostres professionals

El nostre equip de l’Hospital Universitari Mollet està format per més de 800 professionals, un equip multidisciplinari gràcies al qual oferim la millor atenció a les persones que passen pel nostre centre.

Tenir cura de les persones sempre ha estat a l’ADN de l’FSM, tal com demostra el nostre model d’atenció sanitària. Ara bé, aquest compromís no és només amb les persones ateses, sinó també amb el nostre equip. És per això que comptem amb el programa Entitat Saludable que treballa en diferents àmbits d’acció: entorn sa, activitat física, benestar emocional, alimentació saludable, deshabituació tabàquica i promoció de la salut.

Actualment som membres de la Xarxa d’Hospitals i Centres Promotors de la Salut i disposem del segell Gold de la Global Network for Tobacco Free Healthcare Services pel nostre compromís amb la deshabituació tabàquica.

Vols treballar amb nosaltres?

Comptem amb un equip format per més de 1.400 professionals. Un equip excel·lent, professional i confiable, on l’ètica i l’honestedat vers les persones estan per damunt de tot. Vols formar-ne part?

Coneix els nostres professionals

Imatge Professionals Hospital Universitari de Mollet
Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: