Vés al contingut

Qui som

Som la institució de capçalera en temes de salut per als habitants d'11 municipis del Vallès Central (8 del Vallès Oriental i 3 del Vallès Occidental). Treballem per millorar la vida de la nostra gent, comprometent-nos, no només amb la seva salut, sinó també amb el seu territori, la comunitat i l’entorn.

Els nostres centres

Comptem amb 3 centres hospitalaris (Hospital Universitari Mollet; Hospital Sociosanitari Mollet I Centre de Salut Mental I Addiccions Mollet) I 3 residències (La Vinyota, Pedra Serrada i Santa Rosa). L’Obra Social El Roure evidencia el nostre Compromís amb les persones vulnerables del territori.

Serveis Salut i Social

A través del nostre ampli ventall de serveis de salut i socials, oferim una atenció de qualitat en qualsevol etapa de la seva vida.

Incona tenir un fill

Tenir un fill a Mollet

Tot allò que necessites saber per preparar-te per aquest moment tant important per a tu i el teu nadó.

Icona Urgències

Urgències

Estem preparats per atendre qualsevol tipus d’emergència mèdica. Informa’t.

Icona Hospitalització

Hospitalització

Tota la informació que necessites tant si ets la persona atesa com si ets un acompanyant o familiar.

Icona Consultes externes

Consultes Externes

Demanar, anul·lar o reprogramar una visita. T’expliquem com ho has de fer.

Busques un altre servei o especialitat?

Imatge Home Docència

Docència

La docència és un eix clau per a nosaltres, per això l’Hospital de Mollet és hospital universitari amb vocació de formar les noves generacions de professionals per tal de garantir el futur d’un sistema de salut fort.

Cultura verda

Els nostres espais i entorns contribueixen a la millora de la salut. En aquest sentit, l’Hospital Universitari Mollet destaca per la seva arquitectura, paradigma d’aquest abordatge integral i del nostre compromís amb l’acció climàtica.

Imatge Cultura Verda Home
Imatge Obre Social Home

Obra Social

L’Obra Social El Roure és l’ànima de l’FSM. A través d’ella fem realitat el nostre compromís amb la comunitat treballant amb les persones vulnerables del nostre territori per prevenir l’estigma, la pobresa i l’exclusió social.

Vols treballar amb nosaltres?

Comptem amb un equip format per més de 1.400 professionals. Un equip excel·lent, professional i confiable, on l’ètica i l’honestedat vers les persones estan per damunt de tot. Vols formar-ne part?

Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: