Vés al contingut

Qui som

La Residència i Centre de Dia Pedra Serrada, situada a Parets del Vallès i propietat de l’Ajuntament del municipi, és una de les 3 residències per a gent gran en situació de dependència que gestiona la Fundació Sanitària Mollet (FSM). Des de 2012 oferim un entorn agradable i una llar adaptada a les necessitats de cada persona resident.

Residència Pedra Serrada Qui sóm

El nostre model d’atenció

Treballem amb un model centrat en les persones. Elles son el nostre eix central. La nostra tasca com a residència s’articula en base a 8 principis bàsics d'atenció centrada en la persona.

Els nostres serveis

A la Residència i Centre de Dia Pedra Serrada oferim serveis d'atenció residencial i atenció diürna amb una atenció singular, personalitzada i respectuosa.

Imatge Residència

Residència

Servei substitutiu de la llar
(60 places)

Imatge de Centre de Dia

Centre de dia

Servei d'atenció diürna
(40 places)

Imatge d'Instalacions

Serveis de suport

Altres serveis de suport, activitats i teràpies

Els nostres professionals

A la Residència Pedra Serrada hi treballem més de 50 professionals per prestar la millor atenció a les 100 persones que resideixen al centre o que son usuàries del centre de dia. Te’ls presentem!

Vols treballar amb nosaltres?

L’equip de l’FSM està format per més de 1.400 professionals. Un equip excel·lent, professional i confiable, on l’ètica i l’honestedat vers les persones estan per damunt de tot. Vols formar-ne part?

Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: