Vés al contingut

Qui som?

FSM | Fundació Sanitària Mollet

L’FSM neix per millorar la vida de la nostra gent, comprometent-nos no només amb la seva salut sinó també amb el seu territori, la comunitat i l’entorn.

Som la institució de capçalera en temes de salut i socials per als habitants dels 11 municipis del Vallès Central (8 del Vallès Oriental i 3 del Vallès Occidental). 

Amb un fort arrelament al territori, igual que la figura del roure, l’FSM som solidesa i confiança, gràcies a la professionalitat i proximitat del nostre equip de 1.400 persones que treballen en els nostres centres.

A través dels nostre ampli ventall de serveis de salut i socials, oferim una atenció de qualitat en qualsevol etapa de la seva vida. El nostre abordatge integral de la salut de la persona busca la relació entre cos-ment i ànima, i alhora també amb l’entorn. 

Els nostres centres

La FSM en xifres

Infografia de L'FSM en xifres
Incono municipis
11

Municipis

Icones persones
165.000

Persones de referència

Icones professionals
1.400

Professionals

Icones perones salut
100.000

Persones ateses
Salut

Icono Ateses socials
100.000

Persones ateses
Social

El nostre propòsit

Millorar la vida de la nostra gent

El nostre model d’atenció

Oferim una atenció humanista, amb un enfoc integral i centrat en la persona (cos, ment i esperit); treballem dia a dia en la qualitat dels nostres serveis i la seguretat de les persones que atenem. I ho fem amb una mirada ètica, amb transparència i governança participativa.

Socialment responsables

El nostre compromís amb la societat, l’entorn i la comunitat s’articula a partir de 4 eixos d’acció:

Imatge noia amb mascareta

Entitat saludable

Promovem i protegim la salut, la seguretat, i el benestar dels nostres professionals, alhora que contribuïm a la sostenibilitat de l’entorn de treball. Aquest compromís ens ha valgut la certificació ISO Entitat Saludable.

Imatge d'un hospital

Green Hospital

Volem ser una institució amb 0 petjada de carboni i ho fem a través de l’arquitectura, la gestió energètica i un sistema de plaques fotovoltaiques a la coberta.

Imatge d'Obre Social

Obra social El Roure

És l’ànima de la FSM, a través de la qual treballem projectes per millorar les condicions de vida digna de les persones vulnerables del nostre territori, per evitar l’estigma, la pobresa i l’exclusió social.

Imatge d'inferma i persona gran

Compromís amb la comunitat

El nostre arrelament al territori es fa evident en els nostres programes socials de promoció de la salut.

Comptem amb una Comissió d’RSC, que fa un seguiment de totes les actuacions mediambientals i de seguretat laboral, i amb la certificació del Sistema de Gestió de la Responsabilitat Social IQNet SR10, la ISO 14001 de gestió ambiental i la ISO 50001 de gestió energètica.

Pots contactar amb nosaltres a través del correu electrònic responsabilitatsocial@fsm.cat.

Som qualitat

Treballem dia a dia la qualitat dels nostres serveis i la seguretat de les persones que atenem i ho fem a través de segells de prestigi internacional com l’EFQM500+ i la Joint Comission.

 

Segells web

Participació ciutadana i de les persones ateses

Apostem per la participació de la ciutadania i la transparència a través de diferents òrgans com el Consell de Participació Ciutadana i el Consell d’Alcaldes i s'ha posat ja en marca l’apertura del Consell de Pacients i Famílies per incorporar la veu de les persones ateses en la millora de l'experiència de pacient.

Voluntariat FSM

Vols formar part del nostre equip de voluntariat?  Disposem de diferents programes d'acompanyament i suport a l'Hospital de Mollet i l'Hospital Sociosanitari, al Servei de Salut Mental i Addiccions i a les residències per a persones grans i persones amb discapacitat. T'esperem

Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: