Vés al contingut

Decorem Santa Rosa!

Decorem Santa Rosa!
Gats de Santa ROsa

La creativitat està a l'aire! A Santa Rosa, els gats els tenim per les parets!

Després del neguit per voler explorar i crear noves activitats, va sorgir la idea de poder pintar uns espais de la unitat amb algun motiu a elecció de les persones residents que ajudés a motivar i animar a tothom.

Després de rumiar-ho molt, es va decidir pintar uns gats a les parets d’un dels passadissos de la residència. En unes setmanes vam elaborar el projecte de disseny, amb l’ajuda d’un voluntari del centre (@the.raga).

Ràpidament ho vam plasmar a la paret i vam veure que tindria un bon resultat. Vam anar preguntant a diferents persones residents per conèixer la seva opinió i saber què els transmetien els nostres nous gatets. En concret a una senyora, de poques paraules i que enraona amb un to molt baix, li va canviar la cara i va contestar que li agradaven moltíssim.

No va ser la única, els comentaris de les altres persones residents van ser molt similars. La seva reacció va ser sorprenent, feien cara de sorpresos i mostraven molta alegria en veure els gats. Els tocaven, s’aproximaven, els parlaven i seguien caminant per veure si n’hi havia més.

Quan toca fer el passeig pel passadís, és alegria assegurada per totes les persones residents de la unitat i també pels professionals que els acompanyen quan perceben la seva emoció. Els gats han estat un èxit!

 

Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: