Vés al contingut

Donem suport a la #lactànciamaterna

Donem suport a la #lactànciamaterna
Jornada de Lactància Materna

L’Hospital de Mollet reprèn la Jornada de Lactància Materna en format presencial després de la Covid-19

L’Hospital Universitari de Mollet ha acollit aquest matí la X Edició de la Jornada de Lactància Materna i el lliurament de premis del X Concurs Fotogràfic de Lactància Materna amb una assistència de més de 40 persones.

Sota el lema “Donem suport a la lactància”, la jornada pretén seguir fomentant la lactància materna gràcies als múltiples beneficis físics i emocionals per a la mare i el nadó i oferir tot el suport i acompanyament que les mares puguin necessitar.

Professionals de l’FSM, professionals de l’ASSIR Mollet de l’ICS i mares recents han compartit amb altres mares i pares consells, coneixement i han resolt dubtes sobre l’alletament matern. Entre d’altres s’ha parlat de l’extracció prenatal del calostre, el part a l’aigua, la humanització de la cesària, el seguiment de la lactància en l’alta preco i experiències personals. L’acte s’ha tancat amb el lliurament de premis del Concurs Fotogràfic i un sorteigs de productes per a mares i nadons.

Les fotografies premiades i la resta de fotografies participants estaran visibles a la Unitat d’Hospitalització 1 i a la sala de parts de l’Hospital.

Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: