Vés al contingut

Jornada Activitat Física per a persones amb malaltia renal

Jornada Activitat Física per a persones amb malaltia renal
Imatge de Jornada Activitat Física per a persones amb malaltia renal

Dimecres 6 d'abril · Dia Mundial de l'Activitat Física 2022

En motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física (#DMAF2022), el Servei de Nefrologia de l’Hospital de Mollet organitza la jornada “Activitat Física per a les persones amb malaltia renal”. La Jornada va dirigida a totes aquelles aquelles persones amb malaltia renal i als seus cuidadors/es i familiars que vulguin conèixer els beneficis i les pautes a seguir per tal de minimitzar els efectes de la malaltia en el dia a dia de la persona. La Jornada comptarà amb:

  • 10:00h.  Conferència ONLINE sobre l’Activitat física per a les persones amb malaltia renal
  • 11:30h.  Tallers pràctics al Parc dels Pinetons on s’introdueixen algunes tècniques com la Marxa nòrdica i el Pilates amb professionals de l’esport especialitzats en malalties cròniques. Els tallers són presencials i tenen places limitades.  

L’activitat física és un dels punts fonamentals per mantenir un estil de vida saludable i prevenir tot tipus de malalties. Per a les persones afectades per alguna malaltia renal, que actualment representen el 10% de la població, és també important per minimitzar-ne els símptomes i afavorir una millor condició física.

Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: