Vés al contingut

L'equip d'infermeres de l'FSM molt presents a les 33 Jornadas Nacionales de Enfermeras Gestoras

L'equip d'infermeres de l'FSM molt presents a les 33 Jornadas Nacionales de Enfermeras Gestoras
ANDE 2023

L'ANDE presenta les 33 Jornades d'Infermeres gestores on hem presentat temes com l'atenció domiciliària en diàlisis, l'alfabetització per la salut, la salut espiritual i les cures infermeres a l'alta

L'equip d'infermeres gestores de l'FSM ha estat molt present a les jornades que organitza l'Asociación Nacional de Directivos de Enfermería i que aquest any s'han celebrat a Cadiz. 

L'Alicia Rovira, infermera gestora de Nefrologia,  ha presentat la "Unitat integral de Teràpies Domiciliàries en nefrologia a l'Hospital Universitari Mollet" i el Paco Movilla, infermer gestor de l'Àrea de Diagnòstic per la imatge i líder de l'equip d'Atenció Centrada en la Persona, ha presentat la posada en marxa del programa Fes Tres Preguntes de la Xarxa d'Hospitals Promotors de la Salut amb l'objectiu de millorar l'albafetització en salut i l'empoderament de les persones ateses. 

La Sara Pons, Cap del Servei de Salut Espiritual, ha presentat el pòster "Salut Espiritual, una nova competència professional" sobre l'evolució del Servei de Salut Espiritual cap a un projecte proactiu d'atenció integral del patiment, el dol i la solitud. Finalment, la Mònica Ulloa, infermera gestora d'hospitalització, ha presentat per la seva part un pòster sobre lideratge infermer en la continuitat de les cures a l'alta de qualitat. 

Felicitats a totes i tots els participants per seguir avançant en propostes que millorin la qualitat de l'atenció que dia a dia oferim a les persones que atenem. 

Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: