Vés al contingut

L'FSM, guardonada amb el premi Millor Hospital en Urgències pel "Premios BSH - Best Spanish Hospital Awards"

L'FSM, guardonada amb el premi Millor Hospital en Urgències pel "Premios BSH - Best Spanish Hospital Awards"
Premis BSH Urgències

És la IV Edició dels premis BSH – Best Spanish Hospital Awards que reconeixen l'excel·lència sanitària a través d'indicadors d'eficiència, adequació i qualitat assistencial i en els que han participat 140 hospitals de tot Espanya.

La Fundació Sanitària Mollet ha estat guardonada com a Millor Hospital en Urgències en la categoria d’hospital públic de referència en la quarta edició dels Premios BSH – Best Spanish Hospital Awards durant la cerimònia d’entrega de premis celebrada a Bilbao el dijous 29 de setembre de 2022.

L’FSM ha estat també segona finalista en la categoria hospital públic de referència en Processos Quirúrgics i Processos no Quirúrgics. Han recollit el guardó Núria Pomares, cap del Servei d’urgències de la Fundació Sanitària Mollet, i Natalia Allué, cap del Servei de Documentació Clínica.

En aquesta IV edició s’han presentat 140 centres hospitalaris de tot Espanya amb l’objectiu de reconèixer l’excel·lència hospitalària a través de més de 250 indicadors d’eficiència, adequació i qualitat assistencial a nivell estatal i potenciar la millora contínua d’hospitals d’aguts públics i privats de tot l’estat espanyol. Les comunitats amb una major representació han estat Catalunya, amb 33 centres, seguida de Madrid amb 23 centres, i d’Andalusia amb 21 centres.

Els premis estan coorganitzats per la consultora Higia Benchmarking, especialitzada en anàlisis d’indicadors per la gestió clínica, i ASHO, líder nacional en serveis de codificació d’altes hospitalàries, amb la col·laboració de la Sociedad Española de Directivos de Salud (Sedisa).

Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: