Vés al contingut

L’Hospital de Mollet celebra la primera jornada de simulació obstètrica

L’Hospital de Mollet celebra la primera jornada de simulació obstètrica
simulació obstètrica

En aquesta jornada es van realitzar dos tallers: el taller de simulació de ventosa obstètrica i el de simulació de distòcia d’espatlles. Ambdós tallers van combinar la part teòrica amb la part pràctica a partir de casos clínics.

Aquesta formació es va organitzar conjuntament entre el Servei de Ginecologia i Obstetrícia de l’Hospital Universitari de Mollet i l’Hospital Universitari Mútua Terrassa.

La primera part va constar d’un taller de simulació de ventosa obstètrica, dirigit a millorar les habilitats tècniques dels assistents en la realització de ventoses obstètriques a la pràctica diària habitual.

A continuació, es va portar a terme el taller de simulació de distòcia d’espatlles. Aquesta acció formativa és el programa de simulació en obstetrícia que més beneficis en la morbiditat materna i neonatal ha demostrat.

L’estructura dels cursos s’ha dividit en la part teòrica duta a terme a la sala de treball del Servei d’Obstetrícia i Ginecologia de l’Hospital Universitari de Mollet i la part pràctica realitzada a la sala de simulació. Per tal de finalitzar la jornada, es va passar un qüestionari després de la part no presencial per certificar que l’alumne ha après el protocol, i obtenir l’acreditació de l’activitat com a formació reglada del centre.

Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: