Vés al contingut

L’Associació Mollet Contra el Càncer dona visibilitat a les persones que estant patint un procés oncològic

L’Associació Mollet Contra el Càncer dona visibilitat a les persones que estant patint un procés oncològic
Dia Mundial Contra el Càncer

En motiu del Dia Mundial Contra el Càncer que es celebra demà 4 de febrer, l’Associació Mollet Contra el Càncer ha volgut donar visibilitat a les persones que pateixen aquesta malaltia i donar a conèixer el suport que poden oferir als i a les persones  amb una malaltia oncològica.

“Des de Mollet Contra el Càncer seguirem treballant per donar suport i acompanyar a les persones que estan vivint un procés oncològic de la ma amb la Fundació Sanitària Mollet”, explica Ina Vico, presidenta de l’Associació Mollet Contra el Càncer.

I ho han fet a través de dos testimonis, dos testimonis anònims que representen a moltes de les persones que estan vivint aquest procés però en moments diferents del mateix.

El primer, sis anys després del càncer, parla de com afrontar la por que segueix estant present. “Ves no puedes quitarnos la sonrisa ni las ganas de vivir, porqué aprendimos que juntos somos más fuertes, más libres”. El segon, en plena teràpia, parla de la necessitat d’aprendre a gestionar-ho i fer-hi front amb el suport i l’ajuda de professionals, família i amics. “No podemos elegir que nos pase esto pero si podemos elegir cómo gestionarlo, como vivir con ello y como utilizar esa nueva energía que no sabíamos que teníamos para seguir avanzando”.

Aquesta breu intervenció ha finalitzat amb un concert de l’Aula de Música l’Orquestra de Granollers al Piano Viu de l’Hospital de Mollet, amb el Toni al teclat, per representar com la música és també un element terapèutic que aporta salut i benestar.

Així mateix, durant tot el matí l’associació ha col·locat una taula divulgativa a l’Hospital de Mollet amb informació sobre activitats de l’associació i informació sobre prevenció de la malaltia i recomanacions de salut.

Aula de música l'Orquestra

Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: