Vés al contingut

Formació MIR/IIR

La Residència a l'Hospital Universitari Mollet

L’Hospital de Mollet va ser acreditat el passat 2019 pel Ministerio de Sanidad, Consumo y Bienestar Social com a centre de formació especialitzada i, des de llavors, ha iniciat la formació de residents en tres especialitats en dues Unitats Docents.

La Unitat Docent Multiprofessional de Geriatria per a l’especialitat de Medicina (MIR) i Infermeria (IIR), i la Unitat docent de Cirurgia General i Digestiva per a Medicina (MIR).

També estem acreditats com a dispositiu hospitalari per a la rotació de residents d’Atenció Primària.

Què t’oferim?

  • Una organització transversal, que fomenta el treball en xarxa i la cooperació entre l’àmbit de salut i l’àmbit social.
  • Un hospital modern, de referència a nivell arquitectònic i de sostenibilitat mediambiental, a només 15 km de Barcelona.
  • Un centre de mida mitjana on el resident podrà desenvolupar la seva activitat de forma 100% pràctica en totes les especialitats i, concretament en digestiu, com a cirurgià principal.
  • Treball en xarxa amb equips de primer nivell en assistència i recerca per complementar la formació en l’àmbit de la recerca i l’assistència més puntera.
  • Rotacions externes amb l’Hospital Clínic de Barcelona.
  • Equips multidisciplinaris, joves, dinàmics i amb excel·lents relacions interpersonals.

“Rebre residents ha estat el següent pas natural d’un centre que fa anys que demostra una alta vocació docent com a hospital universitari de la UB en les especialitats de Medicina, Infermeria, Farmàcia i Psicologia. El passat 2019 vam rebre més de 400 alumnes de diferents disciplines, especialitats i titulacions. El nostre objectiu és anar incorporant any rere any altres professionals mèdics i infermers en formació”, explica el Dr. Joan Maria Ferrer.

Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: