Vés al contingut

Som qualitat

La qualitat és un dels nostres eixos clau. La nostra aposta per la millora contínua de la qualitat assistencial i la seguretat del pacient a través de segells reconeguts.

Segell d’Excel·lència EFQM 500+

El màxim reconeixement que concedeix la Fundació Europea per a la Gestió de la Qualitat (EFQM) a través del Club Excelencia en Gestión.

Acreditació Joint Commission

Acreditació Joint Commission de qualitat assistencial i seguretat del pacient, líder mundial en aquest àmbit. Disposar d’aquesta acreditació significa que la Fundació Salut Mollet compleix amb els més elevats estàndards internacionals de qualitat i seguretat del pacient i fa visible el compromís de tots els professionals per la millora continua dels seus processos i serveis.

Una evolució de més de 10 anys

Aquests segells són un pas més que realitza l’FSM, que des de fa 10 anys treballa amb la mirada dirigida a la qualitat assistencial, de gestió i d’RSC social i mediambiental a través d’estàndards de qualitat reconeguts arreu. Actualment a la Fundació Salut Mollet estem també compromesos amb el Pacte Nacional de les Nacions Unides, els Objectius de Desenvolupament Sostenible i la Primera Cimera Climàtica de la Generalitat de Catalunya.

Infografia Evolucio de més de 10 anys
Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: