Vés al contingut

Som qualitat

La qualitat és un dels nostres eixos clau. La nostra aposta per la millora contínua de la qualitat assistencial i la seguretat del pacient a través de segells reconeguts.

Segell d’Excel·lència EFQM 600

Un dels màxim reconeixement que concedeix la Fundació Europea per a la Gestió de la Qualitat (EFQM) a través del Club Excelencia en Gestión que reconeix el nostre compromís per consolidar-nos com a una organització ètica i responsable social i mediambientalment, compromesa amb els professionals i la ciutadania i que s’orienta cap a una cultura d’excel·lència i qualitat en la seva gestió. Es va valorar molt positivament el seu model d’atenció centrada en la persona amb iniciatives com el nou Servei de Salut Espiritual; el compromís mediambiental a través del projecte Green Hospital; el seu sistema de gestió de la qualitat a través de diferents models com ISO, EFQM o Joint Commission, i el model de governança ètica i participativa, entre d’altres.

Acreditació Joint Commission

Acreditació Joint Commission de qualitat assistencial i seguretat del pacient, líder mundial en aquest àmbit. Disposar d’aquesta acreditació significa que la Fundació Salut Mollet compleix amb els més elevats estàndards internacionals de qualitat i seguretat del pacient i fa visible el compromís de tots els professionals per la millora continua dels seus processos i serveis.

Infografia SOM QUALITAT

Una evolució de més de 10 anys

Aquests segells són un pas més que realitza l’FSM, que des de fa 10 anys treballa amb la mirada dirigida a la qualitat assistencial, de gestió i d’RSC social i mediambiental a través d’estàndards de qualitat reconeguts arreu. Actualment a la Fundació Salut Mollet estem també compromesos amb el Pacte Nacional de les Nacions Unides, els Objectius de Desenvolupament Sostenible i la Primera Cimera Climàtica de la Generalitat de Catalunya.

Segells
Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: