Vés al contingut
Promoció de la salut i prevenció

Mindfulness

L'Atenció conscient o Atenció plena és una tècnica que pot ajudar-te en el teu dia a dia per millorar el teu benestar emocional

Què és el mindfulness?

El Mindfulness és una tècnica que et permet prestar una atenció conscient i intencionada, en el moment present i sense jutjar a sensacions corporals, sentiments o emocions.

De vegades la nostra ment tendeix a pensar en un passat que ja no és o en un futur incert, desconnectant la nostra ment d'allò que està fent el nostre cos i viure amb el pilot automàtic posat. A través del Mindfulness podem aprendre a focalitzar la nostra atenció en el moment present fet que acaba comportant importants beneficis en el nostre dia a dia.

Quins beneficis ens aporta el Mindfulness?

Centrar la nostra atenció en aquelles petites sensacions del dia a dia, alliberant la ment d'altres pensaments ens ajuda a reduir l'ansietat o l'estrès, aconseguit un moment de calma i serenitat, millora la capacitat de concentració i la creativitat i ens permet analitzar les nostres emocions i conèixer millor el nostre interior.

Vols saber com fer-ho?

Tot i que el Mindfulness és una tècnica que s'ha d'aprendre practicar, hi ha algunes petites actuacions en el teu dia a dia que et poden ajudar a focalitzar la teva atenció. Pots veure'n alguna en aquest vídeo.

 

Font de la foto: 

Imagen de yanalya en Freepik

Mindfulness
Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: