Vés al contingut

Fes-te voluntari de l'FSM

FES-TE VOLUNTARI! El teu temps crea somriures

Gràcies als nostres voluntaris que ofereixen generosament el seu temps lliure, combatem la soledat no desitjada i l’aïllament social de les persones grans en situació de dependència, millorant la seva salut emocional.

Obrim les portes a la ciutadania per tal que puguin col·laborar en la missió de la Fundació des del compromís del voluntariat. L’aposta per promoure el voluntariat a l’FSM neix de la nostra vocació de proximitat i compromís amb les persones. 

Tenim la voluntat de poder oferir un valor afegit a la qualitat de l’atenció a les persones usuàries i la voluntat de facilitar un espai de compromís i acció solidària als ciutadans i ciutadanes del territori que ho desitgin. Es per això que oferim un ampli programa de voluntariat en els diferents centres de tota la Fundació adaptat a les diferents necessitats d’aquests, així com als diferents interessos de les persones voluntàries.

Vols saber-ne mes? Pregunta’ns sense compromís.

Per a quin tipus de projecte necessitem ajuda?

  • Acompanyament de persones en situació de dependència i solitud durant el seu període d’ingrés hospitalari o per accedir a alguna prova mèdica que requereixi estar acompanyat. 
  • Suport i acompanyament a les persones grans o persones amb discapacitat intel·lectual amb dependència de la residència: els voluntaris fan possible la realització de cada dia més activitats a les residències com passeigs o sortides. realitza També tenen un paper molt important donant suport afectiu a les persones soles, creant vincles d’amistat i ajudant a les persones a recobrar la seva autoestima i benestar emocional. En l'àmbit residencial, també oferim la possibilitat de realitzar diferents tipus de projecte com classes o tallers.
  • Tallers o masterclass en l'àmbit de la salut mental: de manera organitzada amb el servei de rehabilitació comunitària els voluntaris poden oferir tallers o masterclass en activitats que puguin aportar un valor afegir a les persones ja sigui costura, manualitats o altres espais d'expertesa. 
Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: