Vés al contingut

Qui som

La Residència i Centre de Dia Pedra Serrada, situada a Parets del Vallès i propietat de l’Ajuntament del municipi, és una de les 3 residències per a gent gran en situació de dependència que gestiona la Fundació Sanitària Mollet (FSM).

Des de 2012 oferim un entorn agradable i una llar adaptada a les necessitats de cada persona resident. Treballem per garantir la millor atenció possible a les persones grans i, alhora, ser un referent en el model d’atenció integral. L’atenció a les seves necessitats és la nostra raó de ser.

Imatge La Vinyota

Un model centrat en les persones

Treballem amb un model centrat en les persones. Elles son el nostre eix central. Oferim una atenció humanista, amb un enfoc integral (cos, ment i esperit). En línia amb els valors de l’FSM, la nostra tasca com a residència s’articula en base a 8 principis bàsics d'atenció centrada en la persona:

  • Dignitat
  • Intimitat
  • Salut i benestar
  • Autonomia
  • Veracitat
  • Confidencialitat
  • Responsabilitat
  • Entorn Saludable
Icona d'Integració en la comunitat

Residència lliure de contencions

Estem acreditats per Libera Care de la Fundación Cuidados Dignos com a residència lliure de contencions, tenint en compte la dignitat de les persones.

Lliure de contencions
Decisions Anticipades
Icona d'Un projecte vital de futur

Decisions anticipades

Partim d’una perspectiva ètica, contemplant les decisions anticipades dels nostres residents.

Icona de Pla Individual d'Atenció

Pla Individual d’Atenció Integral

Recollim les valoracions dels professionals, informació i objectius sobre la persona atesa i es treballa conjuntament amb el resident i la seva família.

Decisions Anticipades

Les nostres instal·lacions

L’entorn juga un paper important en el benestar de les persones. Emplaçat a l’espai de Can Serra, amb més de 9.000 m2 de zona verda vinculada, el nostre centre està edificat en una sola planta, lliure de barreres arquitectòniques, amb molta llum natural i amplis espais verds. Totes les instal·lacions i l’equipament son moderns i adequats a les activitats i necessitats de les persones grans. Les habitacions son àmplies i compten amb bany adaptat. A més, disposem de cuina pròpia.

    Imatge d'Instalacions Imatge d'Instalacions Imatge d'Instalacions Imatge d'Instalacions Imatge d'Instalacions Imatge d'Instalacions

Sobre la Fundació Sanitària Mollet

Som la institució de capçalera en temes de salut per als habitants dels 11 municipis del Baix Vallès (8 del Vallès Oriental i 3 del Vallès Occidental). Treballem per millorar la vida de la nostra gent, comprometent-nos, no només amb la seva salut, sinó també amb el seu territori, la comunitat i l’entorn.

Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: