Vés al contingut

#VoluntarisFSM, l’exposició!

#VoluntarisFSM, l’exposició!
Exposició VoluntarisFSM

L’exposició, que vol mostrar la tasca que de manera desinteressada realitzen els voluntaris, estarà disponible a El Lledoner fins a finals de juny.

Avui s'ha presentat l'Exposició del #VoluntariatFSM al Lledoner de Mollet, sota el títol, “El teu temps crea somriures”. L'exposició compta amb 20 fotografies, totes i cada una d'elles d'un dels voluntaris, amb nom propi, on expliquen la seva experiència en cada un dels 6 centres de l'FSM. L’exposició pretén mostrar la increïble tasca que realitzen totes i cada una d’aquestes persones, que aporten el seu temps lliurement per millorar la vida i el benestar d’altres persones.

Inauguració Expo

Ha inaugurat l'espai l'Anna Díaz, regidora de Salut de l'Ajuntament de Mollet, que ha felicitat els voluntaris pel programa #VoluntarisFSM i ha destacat "la importància de treballar plegats amb els projectes de voluntariat social i de coneixement que es treballen des de l'Ajuntament de Mollet". L'ha seguit la Ingrid Almahano, responsable de voluntariat, que ha explicat el projecte de voluntariat i els diferents programes que hi han en marxa i que pots consultar en aquesta pàgina.

A continuació s’han pogut escoltar els testimonis de tres voluntaris, el Manuel, la Manuela i la Rosa. El Manuel col·labora acompanyant a les persones grans de la Residència Pedra Serrada de Parets a través del manteniment de l'hort; la Manuela comparteix el temps amb als nois i noies de la Residència la Vinyota realitzant diferents activitats; i la Rosa organitza tallers al centre de dia de la Residència Pedra Serrada. "L'experiència de fer voluntariat és fantàstica i ja forma part de la meva vida. Vius moments preciosos que t'aporten molt valor. Els nois i noies de la Vinyota em sorprenen cada dia". Ha explicat la Manuela, voluntària. Ells són tres dels 20 voluntaris FSM que aporten el seu temps acompanyant a pacients hospitalitzats, fent programes i tallers a salut mental, col·laborant en teràpies per a persones amb deteriorament cognitiu, entre d'altres. 

L'exposició es podrà visitar durant el proper més de maig i juny a l’espai El Lledoner qui ha col·laborat per fer possible aquesta exposició fotogràfica.

Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: