Vés al contingut

Caminada d'agraïment per a Ucas de Arrate

6 quilòmetres per a tu, són molts quilòmetres fent cerca per a ells

El proper diumenge 29 d'octubre a les 9:00h sumeu-vos a la caminada solidària d'agraïment a UCAS de Arrate, la organització voluntària que ha col·laborat amb molt d'esforç en la cerca del nostre company José Antonio Martínez.

  • Dia: diumenge 29 d'octubre
  • Hora: 09:00h (9:30h inici de la caminada)
  • Lloc: El Roure (davant de l'Hospital de Mollet)
  • Donació: 5€ que es destinaran íntegrament a Ucas de Arrate

Familiars i companys de l'FSM del José Antonio Martínez organitzen una caminada d'agraïment per l'Associació Unidad Canina de Rescate y Salvamento UCAS de Arrate de Eibar és una organització que té per raó de ser crear grups experts d'intervenció formats per professionals i gossos entrenats actius les 24h per la cerca i rescat de persones. 

Durant els darrers mesos, aquesta associació ha estat plenament involucrada en la cerca del nostre company José Antonio Martínez al costat de família i amics.

Ara, es vol agraïr la seva tasca amb aquesta caminada solidària que els permetrà seguir realitzant aquesta activitat tan important. 

Ucas de Arrate

QUÈ HEM DE FER PER VENIR A LA CAMINADA?

Inscriu-te, porta aigua, menjar i roba còmode i vine el proper diumenge 29 d'octubre a les 9:00h davant de l'Hospital de Mollet. 

La donació es pot realitzar prèviament a la caminada a la Marta Pascasio, Marta Pelegrín o Ingrid Almahano o el mateix dia de la caminada. Si no pots venir però tot i així pots col·laborar, també ho pots fer!

Inscriu-te a la caminada!

Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: