Vés al contingut

Per què nosaltres?

Un Hospital Universitari a només 15 km de Barcelona
Un centre mitjà que t’ofereix una gran oportunitat per estar al centre de cada equip i participar de forma 100% pràctica

L’Hospital Universitari Mollet és un hospital nou, modern, sostenible i integrat amb la naturalesa només a 15 km de Barcelona, fet que, com a redisent, et permetrà combinar un entorn natural amb la vida a la ciutat comtal.

L’Hospital Universitari Mollet i l’Hospital Sociosanitari Mollet són centres assistencials amb una profunda vocació docent. Estan formats per equips joves i dinàmics. Et sentiràs integrat des del primer dia de la teva formació especialitzada. El treball en equip i la millora continua són els segells de la nostra identitat. Som un hospital amb excel·lents relacions interpersonals. Et serà molt fàcil aprendre i treballar amb nosaltres perquè som com una gran família.

Què t’oferim?

  • Una organització transversal, que fomenta el treball en xarxa i la cooperació entre l’àmbit de salut i l’àmbit social.
  • Un hospital modern, de referència a nivell arquitectònic i de sostenibilitat mediambiental, a només 15km de Barcelona.
  • Un centre de mida mitjana on el resident podrà desenvolupar la seva activitat de forma 100% pràctica en totes les especialitats i, concretament en digestiu, com a cirurgià principal.
  • Treball en xarxa amb equips de primer nivell en assistència i recerca per complementar la formació en l’àmbit de la recerca i l’assistència més puntera.
  • Rotacions externes amb l’Hospital Clínic de Barcelona.
  • Equips multidisciplinaris, joves, dinàmics i amb excel·lents relacions interpersonals.

Vols saber més sobre la docència o sobre alguna formació específica?

Contacta amb docencia@fsm.cat​

Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: