Vés al contingut

El conseller Balcells presideix l’acte de lliurament del segell EFQM 600 que reconeix la gestió excel·lent, innovadora i sostenible

El conseller Balcells presideix l’acte de lliurament del segell EFQM 600 que reconeix la gestió excel·lent, innovadora i sostenible
La Fundació Sanitària Mollet rep el segell EFQM 600

La Fundació Sanitària Mollet ha rebut aquest matí el diploma que l’acredita com a institució amb el segell EFQM 600 d’Excel·lència en la gestió, una certificació internacional que reconeix la gestió excel·lent, innovadora i sostenible i s’atorga a institucions públiques i privades de tots els sectors.

L’acte ha estat presidit pel Manel Balcells, conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, qui ha destacat que la “FSM ha esdevingut un referent en governança ètica, sostenibilitat i excel·lència en la gestió” i que el compromís de l’Hospital de Mollet per ser un centre NetZero “us converteix en un referent per al sector”.

Per a Mireia Dionisio, alcaldessa de Mollet del Vallès, “que l’FSM hagi rebut aquest reconeixement és un orgull per a la ciutat i marca el camí cap el futur”. L’edil també ha tingut paraules de reconeixement cap els treballadors de la Fundació i el seu compromís vers la ciutadania. Una gratitud que també ha expressat Maia Alcoberro, presidenta del Patronat de la FSM, que també ha fet extensiva a totes les persones i entitats que han format part del projecte de la institució en tots aquests anys.

Finalment, tant Miguel Romero, delegat del Club d’Excelencia en Gestió a Catalunya, com Ignacio Babé, Director general i CEO, han destacat que aquest segell afegeix confiabilitat a la FSM perquè acredita la seva excel·lent gestió, la forta implicació social i compromís en el territori i amb la sostenibilitat.

L’acte ha comptat amb una conferència inicial de Pau Relat, president del Consell d’Administració de Fira de Barcelona, qui s’ha mostrat orgullós d’aquest reconeixement cap a la FSM perquè “el sento també en part meu, pel temps que vaig formar part del patronat de la Fundació”.

Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: