Vés al contingut

El nou piano viu de l’Hospital Universitari Mollet s’omple de vida

El nou piano viu de l’Hospital Universitari Mollet s’omple de vida
Nou Piano Viu

Avui s’ha inaugurat el nou racó musical a l’Hospital Universitari Mollet de l’FSM, un piano obert a la ciutadania, professionals, persones ateses i entitats del territori, gràcies a l’Associació Pianos Vius

L’Associació Pianos Vius ha cedit un piano a la Fundació Sanitària Mollet que s’ha col·locat a la planta baixa de l’Hospital Universitari Mollet i estarà obert a tota la ciutadania, professionals, persones ateses i entitats del territori.

Inauguració Pianos Vius

Avui s’ha celebrat la seva inauguració oficial que inicia el camí per acostar la música a l’hospital, en un espai obert a la ciutadania on es dinamitzin activitats musicals i culturals de tot tipus de la ma d’entitats de tot el territori.

La música és salut i iniciatives com aquesta són importantíssimes per fer arribar la música a tothom”, ha obert l’acte Jaume Duran, director general de l’FSM, qui ha donat les gràcies a Pianos Vius per la seva donació i a l’Estela Mas, metge del Servei d’Urgències, per ser la impulsora de la idea i del projecte.

Quan posem un piano a un nou espai, passen coses extraordinàries”, ha explicat l’Abel Coll, fundador i president de Pianos Vius, l’associació sense ànim de lucre que ha fet possible instal·lar el piano de l’Hospital, fruit d’una donació particular i amb la col·laboració de Jorquera Pianos per l’afinació i manteniment. L’objectiu de Pianos Vius és oferir pianos per a què tothom els pugui tocar i omplir espais de música per al benestar de les persones.

El nou racó musical està situat a la Plaça del Roure, al costat de la cafeteria de l’Hospital, i portarà per nom Racó Musical Mestre Solà, en commemoració a l’il·lustre músic i compositor molletà, un homenatge que han rebut els seus fills, Dafne i Josep Solà que han recordat el seu pare i la seva contribució a la música nacional i internacional.

La Mireia Dionisio, alcaldessa de Mollet del Vallès, ha tancat l’acte amb un missatge d’il·lusió: “És un honor poder acompanyar iniciatives com aquesta que uneixen la salut i la música a la nostra ciutat”.

L’acte ha finalitzat donant vida al nou espai musical. Han iniciat l’actuació musical l’Emily Malcov i l’Àlex Caparrós, d’11 i 25 anys respectivament, i alumnes de l’Escola Municipal de Música de Mollet i que segur seguiran tocant el nou piano en un futur.

Inauguació Pianos Vius 2

Els ha seguit la meravellosa interpretació de Josep Mas “Kitflus”, artista, pianista i compositor molletà de gran renom que ha volgut celebrar l’ocasió tocant una de les seves peces musicals dedicades a la ciutat de Mollet.

Kitflus a Pianos Vius

Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: