Vés al contingut

Celebrem la XI Jornada de Lactància Materna a l'Hospital

Celebrem la XI Jornada de Lactància Materna a l'Hospital
Jornada lactància materna

En aquesta edició de la jornada ha estat el tòpic lactància i feina, entre moltes altres informacions clau

L’Hospital Universitari de Mollet ha acollit aquest matí la XI Edició de la Jornada de Lactància Materna i el lliurament de premis del XI Concurs Fotogràfic de Lactància Materna amb una assistència de més de 30 persones.

Sota el lema “Amamantar i treballar: fem que sigui possible”, la jornada pretén seguir fomentant la lactància materna gràcies als múltiples beneficis físics i emocionals per a la mare i el nadó i oferir tot el suport i acompanyament que les mares puguin necessitar.

Professionals de l’FSM, professionals de l’ASSIR Mollet de l’ICS i mares i pares recents han compartit amb altres mares i pares consells, coneixement i han resolt dubtes sobre l’alletament matern. Entre d’altres s’ha parlat del permís de lactància, de treballar i donar el pit, de les herbes que es poden prendre durant la lactància, de la donació de llet, s'han explicat experiències de mares i pares, i moltes coses més!

L’acte s’ha tancat amb el lliurament de premis del Concurs Fotogràfic i un sorteigs de productes per a mares i nadons. En aquesta edició a més a més, s'hi han sumat els i les alumnes de l'Escola Sant Gervasi amb un concurs de dibuixos i una actuació musical que ha enamorat a tothom!

Les fotografies premiades i la resta de fotografies participants estaran visibles a la Unitat d’Hospitalització 1 i a la sala de parts de l’Hospital.

Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: