L'Hospital de Mollet reafirma el seu compromís amb la promoció d'una alimentació equilibrada i saludable
La Fundació Sanitària Mollet i l'empresa Aramark, responsable de la gestió de la seva cuina, han renovat recentment l'acreditació AMED, que reconeix la promoció de l'alimentació mediterrània saludable a l'Hospital de Mollet. Aquesta distinció, atorgada pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, subratlla el compromís de l'hospital i Aramark amb la salut dels seus pacients i treballadors mitjançant una oferta alimentària basada en els principis de la dieta mediterrània.
L'acreditació AMED garanteix que la cuina de l'Hospital de Mollet, gestionada per Aramark, compleix amb uns estrictes requisits de qualitat, com ara l'ús d'oli d'oliva, una oferta abundant de verdures, hortalisses, llegums, peixos, carns magres i fruita fresca. També es promou la inclusió de productes integrals i làctics baixos en greix.
Amb aquesta renovació, la Fundació Sanitària Mollet i Aramark reafirmen el seu compromís amb la salut i el benestar dels pacients, visitants i treballadors. L'Hospital de Mollet es consolida com a referent en la promoció de la dieta mediterrània en l'àmbit de la restauració col·lectiva hospitalària, oferint una alimentació equilibrada i promotora de la salut.