Vés al contingut

Més de 2.400 sessions de rehabilitació anuals

Més de 2.400 sessions de rehabilitació anuals
Equip de Rehabilitació

En motiu del Dia Mundial de la Rehabilitació, l'equip es reuneix per treballar conjuntament els projectes i objectius de l'any 

Avui amb motiu del Dia Mundial de la Rehabilitació, que es celebra cada 23 de març, data marcada per l'OMS, tot l’equip de Rehabilitacio de l'FSM s’ha reunit per posar en comú els nous projectes i objectius per l’any 2023, on tots els integrants de l’equip en formen part activa.

L'equip de rehabilitació treballa de manera coordinada per crear nous projectes que millorin dia a dia l'atenció a les persones ateses. El passat 2021, l'equip del Servei de Rehabilitació va realitzar més de 2.400 sessions de rehabilitació i va engegar projectes tan novedosos com el Recupera't online, un canal de Youtube que permet millorar el seguiment del tractament de Rehabilitació des de casa o el Programa Fast Track per a la recuperació ràpida de les persones operades de pròtesis de cadera o genoll i que es realitza conjuntament amb un equip multidisciplinari de traumatologia i infermeria. 

Actualment l’equip de rehabilitacio està format pel metge rehabillitador, el Dr. Masyebra, la coordinadora i fisioterapeuta Marta Pascasio, un equip d'11 fisioterapeutes, 1 terapeuta ocupacional, 1 logopeda y 3 auxiliars de rehabilitacio, donant servei a l'hospital d’aguts, l'hospital sociosanitari i el programa de rehabilitació ambulatòria.

 

Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: