Vés al contingut

Més facilitats per accedir, visualitzar i compartir els resultats de les proves de diagnòstic per la imatge

Més facilitats per accedir, visualitzar i compartir els resultats de les proves de diagnòstic per la imatge
Diagnòstic per la imatge

El nou sistema d’entrega permet als pacients accedir a la informació i resultats de la prova diagnòstica a través del correu electrònic o d’un SMS.

Durant aquest mes de desembre, l’Hospital de Mollet ha posat en marxa un innovador servei d’accés als resultats de diagnòstic per la imatge de tots els seus pacients, a partir d’una nova plataforma que facilita la visualització i deixa enrere l’entrega d’aquests mateixos resultats en format CD.

Amb el nou sistema, un cop realitzada la prova de diagnòstic per la imatge, els pacients podran accedir, des de qualsevol dispositiu amb accés a internet, als resultats a través del correu electrònic o SMS. D’aquesta manera els serà més fàcil accedir, visualitzar i compartir els resultats i l’informe posterior amb qui ho requereixi. Per a les persones que no siguin “digitals”, l’Hospital de Mollet oferirà el mateix servei amb l’entrega d’un informe o targeta amb la informació.

La implantació d’aquesta nova mesura està alineada amb la vocació de l’Hospital de Mollet de l’assoliment del Net Zero en emissions directes aconseguit aquest 2023 i que reforça el posicionament.

El nou sistema d’entrega, conegut  com Idonia Magic Link, ha estat possible gràcies al treball conjunt amb Idonia, la companyia tecnològica que l’ha desenvolupat, i el departament de sistemes de la Fundació Sanitària Mollet.

Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: