Vés al contingut

Inaugurem nova web i nova imatge corporativa

Inaugurem nova web i nova imatge corporativa
imatge

Des d'avui mateix inaugurem una nova imatge corporativa, més moderna, més coherent amb qui som i què volem fer i que pretén donar a conèixer el propòsit corporatiu de la nostra entitat, i una nova web, que serà el canal de comunicació vehicular de l'entitat amb persones ateses, ciutadania, professionals i altres entitats. 

L'FSM llança una nova marca corporativa i una nova web corporativa i per centre.

La nova imatge integra l’àmbit de la salut, l’àmbit social i el nostre compromís amb la comunitat i l’entorn i a la vegada que posa l’accent en la fulla del Roure, símbol de la nostra entitat.

Com el roure situat al costat de l’Hospital de Mollet, l’FSM té un profund arrelament al territori i uns valors troncals que impregnen tota la nostra tasca. Com el roure, els nostres serveis de salut i socials van creixent i canviant perquè evolucionen segons les necessitats del territori. Les persones són qui donen sentit a la nostra tasca i l’FSM les acompanya en tot el seu cicle de vida. La nostra relació amb l’entorn és de respecte, compromís i sostenibilitat, perquè el roure no s’entén i no és viable si no s’integra i conviu amb el medi.

La nova pàgina web es convertirà en el canal vehicular de comunicació de l’entitat. La web pretén transmetre el nostre propòsit, “millorar la vida de la nostra gent” a la vegada que integra funcionalitats per millorar la comunicació amb els nostres públics, l’accessibilitat i l’atenció de les persones ateses de manera àgil i de la ciutadania, la promoció de la salut, i la captació de nous professionals, entre d’altres.

Així mateix, la web incorpora funcionalitats i espais que creiem que seran molt beneficiosos per a les persones que atenem i pels professionals. Alguns d'aquests espais són.

  • Informació a la ciutadania per centres, amb informació sobre tràmits, gestions i comunicació directa amb la Unitat d'Atenció a la Ciutadania de forma àgil. 
  • Espais de promoció de la salut i informació de salut per a la comunitat
  • Espai per donar a conèixer actes, activitats, tallers amb possibilitat d'inscripció
  • Espai de captació de nous professionals i publicació d'ofertes laborals
  • Informació d'actualitat general i per centres. 
  • Una pàgina de transparència amb tota la informació de l'entitat de manera organitzada i visual
Pàgina web

 

Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: