Vés al contingut

La Fundació Sanitària Mollet incorpora 9 nous residents MIR i IIR

La Fundació Sanitària Mollet incorpora 9 nous residents MIR i IIR
Nous residents MIR i IIR 2024

L’acte de benvinguda institucional s'ha realitzat avui, dimecres 8 de maig, i suposa l’inici de la seva residència en la institució. Entre les especialitats que s’acullen hi ha una resident MIR de Cirurgia General i de l’Aparell Digestiu, un resident MIR de Geriatria, 3 residents MIR de la Unitat Docent externa de Medicina Familiar i Comunitària i 4 residents d’Infermeria Familiar i Comunitària.

El director general de la Fundació Sanitària Mollet, el Dr. Jaume Duran, ha estat el primer a donar la benvinguda als residents i els ha encoratjat a “aprofitar al màxim el seu període formatiu i a ser exigents amb ells mateixos i amb les persones que els acompanyaran durant la residència”.

Duran també ha volgut posar en relleu que “veniu a fer el vostre període formatiu a una institució transversal i en continu creixement on tindreu a l’abast a professionals de diferents especialitats i disciplines amb qui treballar en equip”. Una institució de la qual, també, ha volgut destacar la importància que tenen aspectes com la preocupació per la sostenibilitat i el medi ambient (l’Hospital de Mollet és l’únic hospital de Catalunya que ha assolit el Net Zero en emissions directes) i l’excel·lència en la gestió com demostren les certificacions i segells de qualitat de la institució.

Des de la direcció assistencial de l’FSM, tant la Dra. Natalia Allué, directora mèdica assistencial, com Mireia Vicente, directora assistencial d’Infermeria, van encoratjar als residents a “ser proactius i esprémer al màxim la seva residència en una institució oberta i propera on nosaltres també aprendrem de la vostra experiència i curiositat”.

Per la seva part, Mireia Vicente ha volgut destacar el model d’Atenció Centrada en la Persona com un dels pilars assistencials de la institució.

Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: