Vés al contingut

L’FSM llança una aplicació per consultar les teves cites i informes

L’FSM llança una aplicació per consultar les teves cites i informes
Connecta FSM

La nova aplicació Connecta FSM pretén millora l’accessibilitat del ciutadà des de qualsevol lloc les 24h del dia

L’FSM ha llançat una nova aplicació mòbil, Connecta FSM, un espai personal de salut digital que permet a les persones usuàries consultar i relacionar-se de manera remota amb l’Hospital Universitari Mollet, l’Hospital Sociosanitari Mollet i el Servei de Salut Mental i Addiccions de l’FSM. El seu objectiu és millorar l’accessibilitat de la ciutadania al centre des de qualsevol lloc i en qualsevol moment del dia.

Actualment l’aplicació permet consultar les cites o proves programades, descarregar-se informació vinculada, rebre notificacions quan s’acosta el dia, descarregar-se informes mèdics de proves i d’alta, consultar les dades de contacte i contactar amb la institució per sol·licitar algun canvi o cancel·lació.

Connecta FSM està disponible via web (https://connecta.fsm.cat/) o descarregant-se l’aplicació mòbil en Android o Apple. La introducció del nou sistema no elimina els canals ja existents actualment. La Unitat d’Atenció a la Ciutadania segueix estant a disposició de totes les persones usuàries via telèfon, correu electrònic i visita presencial per a donar resposta i solucionar totes aquelles qüestions que siguin necessàries.

Es preveu en un futur anar augmentant les seves funcionalitats amb aquells processos que més valor puguin aportar a la ciutadania. Aquesta aplicació complementa la ja existent, Connecta Famílies, a través de la qual els acompanyants de les persones en una intervenció quirúrgica poden seguir en temps real el moment en què es troba del procés.

Descarregar o obrir l’aplicació:

Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: