Vés al contingut

Celebrem l'11è aniversari de la Residència Pedra Serrada

Celebrem l'11è aniversari de la Residència Pedra Serrada
11è aniversari de festa major

Al llarg de tot el mes de juliol hem celebrat el nostre 11è aniversari amb els i les professionals, les persones usuàries i les seves famílies així com amb l'acompanyament d'entitats i institucions.

Des del passat dimarts 11 de juliol estem celebrant el nostre mes d'aniversari que culmina aquest proper dissabte 29 de juliol amb una actuació especial de Festa Major i la nostra assistència, gràcies a l'Ajuntament de Parets, al Concert de la Plaça de la Vila. 

Hem realitzat moltes activitats com trobades amb els infants del Casal d'Estiu Pau Vila i del Casal d'estiu Pompeu Fabra; una actuació de cant d'òpera; torneigs de futbol, de dominó i de bitlles; tallers de manualitats; cinema; un Especial Pasapalabra; Bingo, i actuacions especials de l'11è aniversari com la del grup Playback "La dècada dels 60", el Ball de Gitanes de Parets i Plackback Ca n'Oms, entre moltes altres. 

Així mateix, vam rebre amb molta alegria a l'Ajuntament de Parets del Vallès que ens va fer l'entrega de les semarretes oficials de la Festa Major i ens ha convidat a assistir al concert de la PLaça de la Vila. Gràcies com sempre per tot el vostre suport!

Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: