Vés al contingut

La Residència Pedra Serrada celebra el seu 10è aniversari

La Residència Pedra Serrada celebra el seu 10è aniversari
10 aniversari Pedra Serrada

10 anys al costat de les persones grans de Parets del Vallès

La Residència i Centre de Dia Pedra Serrada, una institució de referència al territori en la cura de les persones grans propietat de l’Ajuntament de Parets del Vallès i gestionada per la Fundació Sanitària Mollet, ha complert 10 anys des de la seva obertura. Ha obert l’acte la Núria Bruguera, directora de la residència recordant els seus inicis i agraint a totes que han fet possible aquest projecte: “A les persones usuàries, pels seus ensenyaments continus; a les famílies , per la seva confiança; als professionals, per la seva tasca diària; a l’Ajuntament de Parets, per tot el seu suport i escalf continuat; i a totes els entitats, persones i institucions que dia a dia col·laboren amb nosaltres pel benestar de les persones que viuen a la residència”.

L’Alcalde de Parets del Vallès i amfitrió de l’acte, Francesc Juzgado, i la Vicealcaldessa de Parets del Vallès, Casandra Garcia, van afegir també la importància que té l’equipament per a Parets i pel propi consistori per tal d’assegurar el benestar de les persones grans del municipi.

De la mà de la Ino Sánchez i la Isabel de las Muelas, en representació dels professionals; de la Marga Galobardes, en representació de les famílies; i de l’Aurora Grau, persona centenària i usuària de la residència, vam fer un viatge pels últims 10 anys, recordant els inicis i l’evolució de la residència fins a convertir-se en el centre de referència que és a dia d’avui.

Durant l’acte s’han presentat algunes de les experiències encaminades a treballar, mantenir i preservar les capacitats físiques i les funcions cognitives. Destaquen la Unitat de Psicogeriatria, explicada per la Núria Brulles, infermera i responsable higiènico sanitària del centre; la Sala Multisensorial i la Teràpia Assistida amb Animals, explicades per la Ingrid Almahano, terapeuta ocupacional; i la Musicoteràpia, que ha acabat amb una magnífica actuació per part de l’Escola de Música Maria Grever, que es ve acompanyant des dels inicis.

Van tancar l’acte el Jaume Duran, director general de l’FSM, i l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado. “Vull demanar un agraïment de cor a tots els professionals que han aconseguit que aquesta residència sigui una llar per a totes les persones grans que hi viuen”, va acabar el Dr. Jaume Duran, Director General de la Fundació Sanitària Mollet abans de donar la paraula a l’alcalde que va aprofitar per felicitar la festa major a tots els assistents i regalar samarretes a tots els professionals i persones usuàries del centre.

Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: