Vés al contingut

La Residència Pedra Serrada participa en un taller de reciclatge organitzat per Ecoembes i l'Agència de Residus de Catalunya

La Residència Pedra Serrada participa en un taller de reciclatge organitzat per Ecoembes i l'Agència de Residus de Catalunya
Taller reciclatge Pedra Serrada

En la Residencia Pedra Serrada, aquesta setmana hem fet el taller de reciclatge de la mà de l'Agència de Residus de Catalunya i Ecoembes. Aquest taller forma part del programa "Tercers en edat, primers en reciclar", dirigit específicament a persones grans i que té com a objectius apropar-les al reciclatge i empoderar-les fent que se sentin imprescindibles en el repte comú de cuidar el medi ambient reciclant.

Els i les usuàries de la Residència i del Centre de Dia han participat activament en l'activitat "Els secrets de la bossa" i han pogut comparar com ha canviat la forma de comprar en els darrers anys. Així, han recordat quan anaven a comprar la llet a la lleteria o el pa amb la bossa de tela i com ara aquests productes venen embassats en plàstics o papers, fet que genera més residus.

Previ a la realització del taller, el personal de la residència també va rebre una sessió formativa amb indicacions i suggeriments per incrementar el reciclatge en el centre.

Les persones grans són un col·lectiu fonamental a la nostra societat i amb aquest taller se'ls anima a ser actors actius en la cura del medi ambient i transmetre el missatge als seus familiars i amics.

Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: