Vés al contingut

Posa't en Marxa per la Marató de TV3

Posa't en Marxa per la Marató de TV3
Posa't en marxa

Caminada Popular i Marxa Nòrdica per tothom, amb bastons o sense, per La Marató de TV3, aquest diumenge 18 a les 09:00h! Us hi esperem!

Aquest diumenge 18 de desembre col·laborem amb la Marató de TV3 amb una caminada popular i marxa nòrdica solidària amb el Club Muntanyent de Mollet i l'Ajuntament de Mollet.

Sortirem de Can Borrell a les 09:00h, però abans hi haurà una masterclass de marxa nòrdica per a tothom qui ho desitgi! Ho farem plegats, amb una caminada per un itinerari on serem saludats i fotografiats pels voluntaris que han fet possible l’esdeveniment.

L’itinerari transcorrerà per l’entorn familiar i proper de l’espai rural de Gallecs. Un espai magnífic per aquesta mena d’activitats i que malgrat les malmeses dels humans encara conserva gran part dels seus valors naturals i paisatgístics.  La tornada serà a la plaça del Roure, davant de l’Hospital.

On, per acabar, us oferirem avituallament gratuït (aigua i fruites) que podreu gaudir mentre espereu el resultat de la rifa solidària de bastons, al voltant de les 12:30.

Us recordem:

  • Diumenge 18 de desembre
  • Sortida plaça Can Borrell
  • 09:00h

Què heu de saber?

  • Estiraments: Com en tota activitat física, per començar entrarem amb calor i escalfarem amb música i bastons.
  • Classe magistral: A càrrec de Xavier Ortega, destacat dintre del món de la Marxa Nòrdica i els esports per una dilatada experiència com a instructor. Per això, què millor que escoltar, veure i practicar les tècniques més bàsiques d’aquest esport de la seva mà i viure com de saludable i adequat és pels nostres cors.
  • Lloguer solidari de bastons: Els que vulgueu practicar amb bastons de Marxa Nòrdica i participar de les següents marxes però no disposeu de bastons, podeu apropar-vos a la carpa de llogar bastons (donació per la Marató de TV3 recomanada: 3€ Més informació: https://www.marxanordica18d.cat/
Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: