Vés al contingut

Col·laborem en l'aprofitament de les taronges amargues del Carrer de Santa Rosa

Col·laborem en l'aprofitament de les taronges amargues del Carrer de Santa Rosa
Taronges Santa Rosa

Les persones usuàries i professionals del Servei de Rehabilitació Comuntària participen en el projecte de recollida i aprofitament de les taronges amargues del carrer de Santa Rosa

En el marc de la Festa Verda i de la Diodiversitat que organitza l'Ajuntament de Mollet s'ha iniciat el projecte per la recollida i aprofitament de les taronges amargues del Carrer de Santa Rosa de Mollet. 

Les taronges recollides es divideixen entre el Centre Ocupacional El Bosc i els productos i productores de l'Associació Agroecològica de Gallecs que, amb el suport del Consorci de Gallecs transformen les taronges en melmelada a l'obrador de Gallecs.

Persones usuàries i professionals del Servei de Rehabilitació Comunitària del Servei de Salut Mental i Addiccions Mollet han participat en el projecte dins del programa de d'integració comunitària i cura del medi ambient i han recollit cinc caixes de taronges que han entregat perquè els puguin convertir en Melmelada de taronges urbanes Santa Rosa.

Aquest any es preveu realitzar al voltant de 300 pots de melmelada gràcies a la col·laboració de totes les entitats implicades.

El projecte taronges de Santa Rosa

El projecte és una iniciativa col·laborativa impulsada per l'Ajuntament de Mollet que permet evitar el malbaratament alimentari, fomentar la resiliència de la ciutat, afavorir la prevenció de residus i l'economia circular, reduir la petjada ecològica, afavorir l'alimentació sostenible i lluitar contra la pobresa mitjançant un projecte de participació amb diversos agents de la ciutat.

Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: