Vés al contingut

Unitat d’Hospitalització Parcial de Psiquiatria (UHPP)

Unitat d’Hospitalització Parcial de Psiquiatria (UHPP)

La  Unitat d’Hospitalització Parcial de Psiquiatria (UHPP) pertany a la Xarxa de Salut Mental i Addiccions de la Fundació Salut Mollet i és un recurs dirigit a les persones amb una patologia mental descompensada on es realitzen ingressos parcials de 9 a 14:30h. Actualment atén a la població major de 18 anys de la seva àrea de referència. 

El seu objectiu és oferir a la persona usuària una atenció intensiva i global, de manera temporal i mitjançant el pla terapèutic per tal d’assolir la seva estabilització i/o recuperació.

L’equip assistencial està integrat per especialistes en psiquiatria i psicologia clínica, infermera especialista en psiquiatria, terapeutes ocupacionals, treballadores socials i personal administratiu.

Els diferents serveis de la Xarxa de Salut Mental treballen de forma coordinada i estreta entre ells, amb l’Atenció Primària i amb entitats i associacions dels municipis de referència amb l’objectiu d’assegurar la millor atenció segons les necessitats de cada persona atesa. 

Per a accedir a aquest servei, la persona ha de ser derivada per la psiquiatra/e de CSMA, Unitat d’Aguts de Granollers, Parc Taulí de Sabadell o Unitat de Subaguts.

Horari: De dilluns a divendres de 9 a 14:30h

Serveis: 

  • Intervencions individuals: sessions individuals  amb diferents professionals de teràpia ocupacional, psiquiatria, psicologia clínica, infermeria i treball social.
  • Intervencions grupals rehabilitadores adaptades a les necessitats de les persones amb una situació de descompensació de la patologia mental tals com Psicomotricitat, Estimulació Cognitiva, Taller Musical, Taller de Relaxació, grup de conversa, artesania, etc. 
  • Programa d’atenció a les famílies: el programa ofereix acompanyament en les famílies a través de l’atenció unifamiliar i psicoeducativa.
  • Programes específics tals com la Teràpia Electroconvulsiva i el programa de deshabituació tabàquica

 

Dr.
Raúl Otín
Director del Servei de Salut Mental i Addiccions
Mar Bodas
Infermera gestora del Servei de Salut Mental i Addiccions
Dra.
Sònia Rivero
Cap Clínic del Servei de Salut Mental i Addiccions
Francisco Javier Regordosa
Responsable Administratiu del Servei de Salut Mental i Addiccions
Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: