Vés al contingut

Posem en marxa la Sala Multisensorial a la Residència Santa Rosa!

Posem en marxa la Sala Multisensorial a la Residència Santa Rosa!
Sala Multisensorial Santa Rosa

Més de 30 persones ja es beneficien setmanalment de la nova Sala Multisensorial de la Residència Santa Rosa

Aquesta setmana hem inaugurat la sala multisensorial de la Residència Santa Rosa. Està ubicada a la segona planta de la residència i es treballa amb especial èmfasi en els perfils de persones amb deteriorament cognitiu avançat i concretament per a aquelles persones que presenten dificultats progressives en els àmbits sensorials, motrius, cognitius i socials.

Actualment ja són més de 30 els que realitzen sessions setmanals de la mà de la Laura Armengol, fisioterapeuta, i la Maria de Lluc, la terapeuta.

A través de la sala multisensorial, les dues terapeutes poden treballar els beneficis de l’estimulació sensorial com la memòria i els sentits. 

Què és una sala multisensorial?

La sala multisensorial és un espai interactiu dissenyat per desenvolupar activitats que estimulin a les persones amb malalties neurodegeneratives o amb deteriorament cognitiu a través dels sentits utilitzant eines específiques com panells musicals, tubs de bombolles o fibra òptica. La sala permet afavorir la relaxació o l’activació, treballar les capacitats en els cinc sentits i sempre es planifiquen tenint en compte les necessitats de cada persona.

Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: