Vés al contingut

VIII Jornada de Voluntariat Social: la soledat no desitjada en gent gran i adolescents

VIII Jornada de Voluntariat Social: la soledat no desitjada en gent gran i adolescents
VIII Jornada de Voluntariat Social a la FSM

L'Auditori de l'Hospital de Mollet ha acollit aquest matí la VIII Jornada de Voluntariat Social, una cita anual que vol retre homenatge a totes les persones que participen fent voluntariat en l'FSM. 

El Dr. Jaume Duran, director general de la Fundació Sanitària Mollet, ha recordat que la missió de l'FSM "és millorar la vida de la gent del territori", el mateix objectiu que "compartim amb tots vosaltres". I ha afegit que "us vull agrair la vostra dedicació perquè aquesta dedicació no només demana temps, sinó que també demana cor".

A continuació, el Dr. Joan Solà, director de l'Àrea Sociosanitària i Dependència, ha explicat què és la soledat no desitjada i a qui pot afectar així com que "la soledat no és una malaltia, però té conseqüències físiques, cognitives i emocionals en les persones que la pateixen". Solà també ha recordat que les persones que se senten soles "necessiten estar acompanyats i sentir que se'ls escolta de forma activa".

Per la seva part, Gemma Cervera, treballadora social en el Servei de Salut Mental i Addiccions; ha explicat com molts adolescents expressen que se senten sols tot i viure acompanyats a causa de "les dificultats i els canvis que es viuen en l'etapa vital de l'adolescència". 

Finalment, Ingrid Almahano, responsable de RSC, ha compartit un vídeo amb imatges emotives de la labor que els voluntaris i voluntàries han desenvolupat en els darrers mesos.

Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: