Vés al contingut

El programa de cohabitatge social guanya el premi eines de la UAB

El programa de cohabitatge social guanya el premi eines de la UAB
Imatge de El programa de cohabitatge social guanya el premi eines de la UAB

El programa de cohabitatge social en salut mental de la Fundació Sanitària Mollet ha estat guardonat amb el Premi Eines d’àmbit local.

És la primera edició d’aquests premis, atorgats per la Càtedra d’Emprenedoria i Innovació Social de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), en la qual participa l’Ajuntament de Mollet. Els guardons reconeixen les cinc millors iniciatives d’emprenedoria social d’àmbit català, vallesà i local.

En l’acte d’entrega dels guardons que es va celebrar aquest dimecres al vespre a l’Auditori de Sant Cugat del Vallès, el programa de la Fundació Sanitària Mollet que treballa per afavorir l’accés a l’habitatge de persones amb problemes mentals que no tenen les necessitats bàsiques cobertes, va ser premiat en la categoria de millor projecte consolidat d’àmbit local.
 
La coordinadora d’aquest projecte, Gemma Cervera, ha explicat que “ens sentim molt agraïts per la concessió del Premi Eines d’enguany, ja que ens permet donar resposta a la situació de doble exclusió que pateixen alguns ciutadans i ciutadanes del nostre entorn: no poder accedir a un habitatge per trobar-se en una situació d’exclusió social i patir una malaltia mental de llarga evolució. Els pisos de cohabitatge social els ofereixen l’oportunitat de canviar la seva vida, amb dignitat, i per això el nostre objectiu és seguir incrementant el nombre de places disponibles per tal de donar resposta a aquesta necessitat”.

Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: