Vés al contingut

Celebrem el Dia Internacional de la Dona conjuntament

Celebrem el Dia Internacional de la Dona conjuntament
Llaç per al Igualtat

Durant aquest dimecres 8 de març, Dia Internacional de la Dona, seguim donant veu i visilitat a la Igualtat i la Diversitat

Des del Servei de Rehabilitació Comunitària del Servei de Salut Mental i Addiccions i amb el suport del Comitè d'Igualtat, avui s'ha creat un llaç per la igualtat amb professionals i persones usuàries per commemorar aquest dia i seguir donant veu i visibilitat a la igualtat i la diversitat en tots els àmbits. Més de 50 professionals han participat en la seva creació davant del Servei de Salut Mental a la Plaça del Roure.

Des de les diferents residències de l'FSM, la Residència Santa Rosa i la Residència Pedra Serrada en el marc d'un taller terapèutic per a les persones usuàries dels centres han creat llaços de diferents tipus que han volgut repartit entre tots els professionals. L'entrega s'ha fet durant aquest mateix dia a través del Comitè d'Igualtat i Diversitat de la institució que participa i coordina totes les activitats, projectes i suggerències vinculades a aquest àmbit. 

Igualtat i Diversitat

També en el marc del #8M2023 des de la Residència Santa Rosa han preparat un pòster que porta per títol "Les dones de Santa Rosa han deixat empremta" que mostra de manera molt gràfica i visual allò que volien plasmar: totes i cada una d'elles ha deixat el seu llegat per allà on ha passat. 

Santa Rosa i la Igualtat

Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: