Vés al contingut

Dia Mundial del Treball Social: saps qui són?

Dia Mundial del Treball Social: saps qui són?
Equip Funcional de Treball Social

Celebrem el Dia Mundial del Treball Social i aprofitem per presentar-vos l'equip de treballadores socials dels nostres centres!

Amb motiu del dia Mundial del Treball Social volem presentar-vos la  Unitat Funcional de Treball Social de la Fundació Sanitària Mollet

Professionals compromeses en el seu dia a dia on la seva missió és acompanyar a les persones i les seves famílies en les diferents etapes del cicle vital, rescatant les potencialitats i activant els recursos personals per fer front a les dificultats, sempre donant visibilitat a les desigualtats i al treball en xarxa per visibilitzar-les.

L'equip de treball social de l'FSM està present a tots els centres: hospital d'aguts, residències, hospital sociosanitari i salut mental. En cada centre, treballen de la mà de consistoris, entitats i altres institucions per tal d'oferir a les persones ateses els recursos que puguin ser necessaris en cada moment i acompanyar-los davant les dificultats socials i les desigualtats. 

Aquest any, el lema de la jornada "Respectant la diversitat a través de l'acció social conjunta" vol transmetre aquests valors treballant conjuntament cap a una transformació social inclusiva, on el treball social té un paper clau.

Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: