Vés al contingut

Unitat docent cirurgia general i digestiva MIR

La residència de Cirurgia general i de l'aparell digestiu

El Servei de Cirurgia de l’Hospital Universitari Mollet té una llarga trajectòria assistencial destacant entre altres coses per la seva formació laparoscòpica. Vam ser un dels primers centres a Espanya en realitzar una hemicolectomia per laparoscòpia i actualment som un centre destacat en el maneig de l’hèrnia inguinal per aquesta via.

La Unitat Docent de Cirurgia General i de l’Aparell Digestiu de l’Hospital de Mollet combina l’activitat quirúrgica amb la mèdica, rotant també per urgències i crítics, permetent al resident una formació transversal completa.

L’Hospital acull a un resident per any i, per tant, aquest podrà beneficiar-se d’una formació pràctica 100% com a cirurgià principal. Les rotacions externes amb centres punters de referència a nivell assistencial i en recerca li permetran complementar la seva formació en les cirurgies més complexes.

L’equip de Cirurgia General i Digestiva treballa de forma transversal i multidisciplinària amb la resta d’equips de l’hospital, amb un ambient de treball pròxim, amigable i amb moltes ganes de compartir i ensenyar.

L’Hospital de Mollet és un hospital nou, modern i integrat amb la naturalesa només a 15 km de Barcelona, fet que permetrà al resident combinar un entorn natural amb la vida a la ciutat comtal.

Places acreditades

La Unitat Docent de Cirurgia general i de l'Aparell Digestiu disposa actualment d’1 plaça per a l’especialitat de Medicina (MIR).

Tutora docent

Dra. Montserrat Rovira Argelagués

Imatge d'Equip Cirugia General

Vols saber més sobre la docència o sobre alguna formació específica?

Contacta amb docencia@fsm.cat​

Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: