Vés al contingut

Unitat Docent de Geriatria i Infermeria Geriàtrica

Residents de Geriatria i d’Infermeria Geriàtrica

L’alta prevalença de malalties en les persones grans, els diferents patrons de presentació, la seva tendència a la incapacitat, la seva més dificultosa resposta al tractament i els seus requeriments de suport social exigeixen una preparació mèdica i infermera especial.

Els objectius generals han d’anar dirigits cap a una formació que contempli a la persona gran, en seu complet entorn bio-psicosocial, al llarg d’una cadena que comença en els canvis (morfològics, psicològics, funcionals i socials) que origina el procés d’envelliment individual, continua amb la prevenció i el maneig de les diferents situacions de malaltia i incapacitat i culmina amb l’actuació interdisciplinària conjunta en els diferents nivells assistencials, tant sanitaris com socials.

Des de l’FSM disposem d’una atenció integral i integrada que engloba des de l’atenció geriàtrica d’aguts fins a l’atenció intermèdia i residencial, passant per subaguts, convalescència, cures pal·liatives o rehabilitació. Aquesta atenció multidisciplinària ens permet oferir un pla de formació amb una visió de 360 graus de l’especialitat.

Places acreditades

La Unitat Docent de Geriatria disposa actualment d’1 plaça per a l’especialitat de Medicina (MIR) i d’1 plaça per a l’especialitat d’Infermeria (IIR).

Tutor/a docent

  • Especialitat de Medicina: Dr. Fabricio Flores Fukuda
  • Especialitat d’Infermeria: Vanesa Serna

Vols saber més sobre la docència o sobre alguna formació específica?

Contacta amb docencia@fsm.cat​

Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: