Vés al contingut

Unitat docent de Medicina i Infermeria familiar i comunitària

Rotació hospitalària per a residents de Medicina Familiar i Comunitària MIR i IIR

L’Hospital Universitari Mollet està acreditat com Dispositiu hospitalari de la Unitat Docent Multidisciplinar d’Atenció Familiar i Comunitària (UDACEBA) i la Unitat Docent Multiprofessional (UDM) Metropolitana Nord, on els residents de l’especialitat de Medicina i d’Infermeria roten entre l’atenció primària i l’atenció hospitalària.

Concretament a l’hospital es formen en les especialitats d’urgències, medicina interna, nefrologia, geriatria, dermatologia, ginecologia i obstetrícia, psiquiatria, pediatria, pneumologia, endocrinologia, reumatologia, neurologia, otorinolaringologia i cardiologia.

Places acreditades

La Unitat Docent Multidisciplinar d’Atenció Familiar i Comunitària (UDACEBA): 3 places MIR de Medicina Familiar i Comunitària i 2 places EIR d’Infermeria Familiar i Comunitària.

La Unitat Docent Multiprofesssional Metropolitana Nord: 2 places MIR de Medicina Familiar i Comunitària i 2 places EIR d’Infermeria Familiar i Comunitària.

Programa docent

  • Unitat Docent Multidisciplinar d’Atenció Familiar i Comunitària: Per a més informació sobre el programa formatiu, podeu accedir a la web d’UDACEBA.
  • Unitat Docent Multiprofesssional Metropolitana Nord: Per a més informació sobre el programa formatiu, podeu accedir a la seva web.

Coordinadora hospitalària

  • Dra. Meritxell Salvadó per l’especialitat de Medicina (MIR)
  • Maria José Reyes per l’especialitat d’infermeria (IIR)
Imatge de Medicina familiar

Vols saber més sobre la docència o sobre alguna formació específica?

Contacta amb docencia@fsm.cat​

Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: