Vés al contingut

M’haig de visitar a consultes externes

M’haig de visitar a consultes externes

Les consultes externes de l’Hospital de Mollet són un espai d’atenció ambulatòria on un equip multidisciplinari de diferents especialitats et diagnosticarà, tractarà i farà seguiment segons les teves necessitats de salut.

Com sol·licitar una segona visita o visita de seguiment?

El mateix professional mèdic programarà una visita de seguiment si ho creu convenient en el temps que consideri més adient segons cada cas i se’t notificarà del dia i la hora el més aviat possible.

Com sol·licitar una primera visita?

Les visites o proves amb l’especialista es sol·liciten a través dels equips d’Atenció Primària o a través d’algun especialista del mateix hospital. La persona no pot sol·licitar-ho per si mateixa.

Com m’avisaran que tinc una cita?

El professional donarà l'ordre i rebràs la programació de la nova cita via SMS. En cas de no tenir telèfon mòbil t’enviarem una carta. Recorda actualitzar les teves dades al mostrador de programació per assegurar que reps les notificacions.

Què haig de portar?

  • Targeta Sanitària Individual
  • La citació
  • Tota la documentació que t’hagin sol·licitat per la realització de la vista

Què haig de fer el dia de la visita?

Quan arribis a l’Hospital de Mollet has de validar la teva cita. 

Pots dirigir-te a les màquines de validació situades davant de consultes externes o admissions (Planta Baixa). Col·loca la teva targeta sanitària al lector de la màquina un màxim de 20 minuts abans de la cita i t’entregarà un tiquet on et marcarà l’hora i la sala d’espera on t'has de dirigir.

A la sala d’espera disposes de Televisions on t’avisaran a través del número d’identificació que et proporciona del tiquet quan puguis accedir a la visita.

Tinc una visita d’Oftalmologia, Maxil·lofacial o Clínica del Dolor

Malgrat que el procediment és el mateix, recordeu que les consultes externes d’Oftalmologia, Maxil·lofacial i Clínica del Dolor estan situades al Carrer Vallès, 29, al costat de l’Hospital Sociosanitari.

On haig d’anar?

Consultes externes Hospital de Mollet
Hospital Universitari Mollet – Planta Baixa
Ronda Pinetons 6,8. 08100 Mollet del Vallès
Barcelona

Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: