Vés al contingut

Iniciem la Teràpia Assistida amb Animals a l'Hospital Sociosanitari

Iniciem la Teràpia Assistida amb Animals a l'Hospital Sociosanitari
Teràpia Assistida amb Animals al Socio

El projecte Teràpia Assistida amb Animals de l'Obra Social El Roure ja ha arribat al darrer centre: a l'Hospital Sociosanitari Mollet i concretament a l'Hospital de Dia de Psicogeriatria.

A Hospital de Dia Sociosanitari de Psicogeriatria s'ha iniciat el passat dilluns 6 de març un taller especial de "Teràpies Assistides amb Animals" que es durà a terme cada 15 dies durant tot aquest 2023.

En les teràpies assistides amb animals s'empra el gos com a recurs terapèutic amb l'objectiu de millorar les funcions físiques, cognitives, emocionals i relacionals de les persones tractades.

Els programes de Teràpies Assistides amb Animals per a Gent gran milloren la seva qualitat de vida, aportant-los beneficis com ara l'alleujament de la depressió, l'estrès, l'ansietat, i especialment la seva sensació de solitud. Un procés que aconsegueix millorar la seva salut física i mental.

El programa de l'Obra Social El Roure ja està present a les tres residències de l'FSM i a Salut Mental i Addiccions i aquest any s'ha pogut implementar a l'Hospital Sociosanitari gràcies al Premi Eines a la Innovació social de la Univeritat Autònoma de Barcelona.

Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: