Vés al contingut

La FSM celebra la diada de Sant Jordi en tots els seus centres

La FSM celebra la diada de Sant Jordi en tots els seus centres
Sant Jordi 2024

El dimarts 23 d’abril des de la Fundació Sanitària Mollet vam celebrar la diada de Sant Jordi, una jornada marcada per un ambient festiu i solidari on van participar tots els centres. També, com a símbol de reconeixement i afecte per la dedicació i treball constant, els equips humans de la FSM van rebre una rosa.

La Residència i Centre de Dia Santa Rosa ha celebrat la jornada mitjançant una paradeta solidària, organitzada per l’equip del centre, amb la venda de llibres i roses.

D’altra banda, la Residència i Centre de Dia Pedra Serrada ha gaudit del dia amb la visita de la Gemma i la Paola, de l’Ajuntament de Parets, que han atorgat una rosa als usuaris i usuàries del centre. A més, també han muntat una paradeta solidària a la plaça de la Vila amb la venda de roses i treballs manuals realitzats pels residents del centre. A la tarda, els alumnes de l’Escola Pau Vila han representat per als usuaris i usuàries la llegenda de Sant Jordi amb un musical.

A la Residència i Centre de dia La Vinyota, també s’ha muntat una paradeta al Parc de les Pruneres amb els treballs manuals i roses realitzades pels usuaris i usuàries.

D’altra banda, l’Hospital Sociosanitari de Mollet ha participat en la jornada amb la creació de punts de llibre i un joc de bingo que va permetre als residents viure la festivitat.

L’Hospital de Mollet i l’Hospital de Salut Mental també han tingut una paradeta de venda solidària de roses i llibres.

Per veure totes les fotografies de la jornada en el nostre perfil d'Instagram.

Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: