Vés al contingut

La Fundació Sanitària Mollet obté el Segell EFQM d’Excel·lència 600

La Fundació Sanitària Mollet obté el Segell EFQM d’Excel·lència 600
Presentem nova web
  • El Segell EFQM d’Excel·lència 600 és un reconeixement internacional a la gestió excel·lent, innovadora i sostenible que concedeix el Club Excelencia en Gestión com a representant a Espanya de la Fundació Europea per a la Gestió de la Qualitat (EFQM).
  • A Espanya només 34 organitzacions tenen un segell EFQM 600 o superior. De les 2 que hi ha a Catalunya amb aquest reconeixement, l’FSM és la única del sector salut.

La Fundació Sanitària Mollet ha obtingut recentment el Segell EFQM d’Excel·lència 600, un reconeixement que concedeix el Club Excelencia en Gestión com a representant a Espanya de la Fundació Europea per a la Gestió de la Qualitat (EFQM).

Després d’un procés d’avaluació realitzat per pels auditors del Club Excelencia en Gestión i l’entitat certificadora AENOR, s’ha reconegut a l’FSM pel seu compromís per consolidar-se com a una organització ètica i responsable social i mediambientalment, compromesa amb els professionals i la ciutadania i que s’orienta cap a una cultura d’excel·lència i qualitat en la seva gestió. Concretament es va valorar molt positivament el seu model d’atenció centrada en la persona amb iniciatives com el nou Servei de Salut Espiritual; el compromís mediambiental a través del projecte Green Hospital; el seu sistema de gestió de la qualitat a través de diferents models com ISO, EFQM o Joint Commission, i el model de governança ètica i participativa, entre d’altres.

D’acord amb les dades del Club Excelencia en Gestión, actualment a Espanya hi ha 34 empreses o entitats amb un segell EFQM 600 o superior, de les quals 2 estan a Catalunya, essent l’FSM l’única del sector salut a Catalunya amb aquest reconeixement.

11 anys d’evolució de la qualitat

Aquest reconeixement és es suma a l’esforç realitzat des de fa 11 anys per la millora continua de la qualitat assistencial que ha estat repetidament reconeguda per diferents estàndards i organismes com l’EFQM, la ISO 45001 de Seguretat i Salut en el Treball, la ISO 50001 de gestió energètica, la ISO 14001 de gestió ambiental, la IQNet SR10 de Responsabilitat Social, les ISO 9001 de Qualitat del laboratori i de les residències i la Joint Commission International, un segell referent a nivell mundial de qualitat i seguretat de pacient.

Assolir l'EFQM 600 juntament amb la certificació Joint Commission International prestigia l'esforç de la institució i dels seus professionals i el seu compromís amb la qualitat assistencial i de gestió”, afirma el Jaume Duran, director general de l’FSM. 

Sobre la Fundació Sanitària Mollet

La Fundació Sanitària Mollet és una entitat sense ànim de lucre formada per l’Hospital de Mollet, l’Hospital Sociosanitari de Mollet, el Centre de Salut Mental Jaume Vilaseca i Pujades, el Centre d’Atenció i Seguiment de Drogodependències de Mollet i les residències de Santa Rosa, la Vinyota i Pedra Serrada. La Fundació Sanitària Mollet dona servei actualment a 165.000 habitants d’11 municipis situats entre el Vallès Oriental i el Vallès Occidental.

Sobre el Club Excelencia en Gestión

El Club Excelencia en Gestión és una associació empresarial sense ànim de lucre que ajuda a compartir coneixement sobre gestió excel·lent, innovadora i sostenible i reconeix a les organitzacions a través de premis de Bones Pràctiques i del Segell EFQM, per convertir als seus socis en referents dels seus sectors, mostrar el seu compromís amb la societat, reforçar la seva visibilitat i impulsar la seva competitivitat en un entorn VUCA (volàtil, incert, complex i ambigu). Sota el lema "Compartint i millorant junts", els socis donen suport el seu propòsit de contribuir a crear una societat millor, promovent organitzacions excel·lents.

Fundat a Espanya el 1991, el Club Excel·lència en Gestió està integrat per 230 socis dels més diversos sectors i mides. A més, com a representant oficial únic de l'EFQM per a Espanya, promou l'ús del Model EFQM com a eina de transformació, formant, assessorant i reconeixent a les organitzacions excel·lents que miren a el futur.

"Millors organitzacions, fan una societat millor"

Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: