Vés al contingut

Projectes

Imatge de Menjador Social

Menjador Social

Més de 40 àpats diaris

Des del Menjador Social de Mollet, gestionat conjuntament amb Càrites, oferim un àpat a més de 40 persones cada dia. Majoritàriament, són persones que provenen del Servei de Salut Mental del nostre hospital. Per a molts d’ells, el Menjador Social és l’únic espai d’interrelació i comunicació que tenen i els voluntaris treballen de la mà amb els professionals del servei per oferir el millor suport possible.

Imatge Cohabitatge Social

Pisos de Cohabitatge Social

Apartaments per fent front a la doble exclusió social

Sota el projecte Pisos de Cohabitatge Social creem aliances per aconseguir nous pisos amb contractes socials adaptats a les possibilitats de persones que acudeixen al nostre Servei de Salut Mental i Addiccions. Aquest projecte fa front a la doble exclusió social que pateixen aquestes persones (pobresa i malaltia) i els oferim condicions de vida dignes.

Actualment disposem de dos pisos, gestionats per la Fundació Mambré i cedits per la Mútua de Socors Mutus de Mollet i la Parròquia de Mollet.

Imatge Musicoteràpia

Musicoteràpia

Estimulant la comunicació, les emocions i el benestar

El nostre projecte de musicoteràpia per a persones amb discapacitat intel·lectual i persones amb problemes de salut mental els permet millorar l’estat d’ànim, desenvolupar el cervell i promoure la comunicació, la mobilitat i l’expressió, entre d’altres.

Imatge de Teràpia amb animals

Teràpia Assistida amb Animals

La interacció amb animals com a millora sensorial

Amb el programa de Teràpia Assistida amb animals donem la possibilitat a moltes persones de millorar aspectes físics, psicològics i socials. La interacció amb aquests animals genera un estímul multisensorial i fomenta l’autonomia i el benestar personal.

Imatge Realitat Virtual

Evoca Realitat Virtual

Musicoteràpia i realitat virtual per a persones amb Alzheimer

La realitat virtual combinada amb musicoteràpia permet a les persones amb Alzheimer evocar parts importants de la seva vida, de la seva família. Gràcies a la tecnologia, i de la mà de l’Escola de Música Maria Grever i Amacat, els transportem en un moment i espai on recordar, rememorar i treballar les capacitats cognitives i la memòria.

Fes una donació

Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: