Vés al contingut

La residencia Pedra Serrada participa en la I Jornada Solidària de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya

La residencia Pedra Serrada participa en la I Jornada Solidària de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya
Pedra Serrada i Mossos

Dotze usuaris i usuàries de la residència i del centre de dia han pogut gaudir de la iniciativa organitzada amb la finalitat de crear vincles propers amb els aspirants a policia.

En el marc del Dia Mundial de les Organitzacions No Governamentals, l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya en col·laboració amb la Fundació Mossos d’Esquadra han organitzat una jornada solidària amb l’objectiu d’apropar als col·lectius en situació de vulnerabilitat o en risc d’exclusió socials als futurs cossos de seguretat.

La jornada, que ha tingut lloc d’11 h a 18 h, ha comptat amb un esmorzar, un concert i diverses activitats conjuntes. L’educadora social del centre, Mar Jordà, va preparar una activitat per reforçar els aspectes cognitius. Els usuaris i l’alumnat del Curs de Formació Bàsica per a Policies (CFBP) es van dividir en diferents grups amb l’objectiu de reconèixer les diferents cançons que es reproduïen per tal de treballar aspectes cognitius com la reminiscència i la memòria, entre d’altres. A les aules, va ser essencial compartir el dia a dia dels nostres residents amb l’alumnat.

Els usuaris i usuàries que han participat en aquesta iniciativa s’han mostrat molt satisfets per l’atenció rebuda i la inclusió en l’acte. Núria Bruguera, directora de la residència Pedra Serrada, ha confirmat “tots han tornat amb la cara canviada per l’emoció i manifestant que se’ls havia fet curt”.

La residència Pedra Serrada, de la Fundació Sanitària Mollet, ha estat una de les 25 entitats que han participar d’aquesta formació als cossos policials en el marc d’aquesta jornada solidària.

Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: