Vés al contingut

B. Braun i la Fundació Sanitària Mollet s’uneixen per desenvolupar un centre de referència en cirurgia laparoscòpia

B. Braun i la Fundació Sanitària Mollet s’uneixen per desenvolupar un centre de referència en cirurgia laparoscòpia
B Braun

El Centro de Excelencia (CoE) de B. Braun, situat a Rubí, i la Fundació Sanitària Mollet (FSM) han tancat un acord de col·laboració mitjançant el qual oferiran cursos i formacions internacionals sobre cirurgia laparoscòpica a professionals sanitaris a l’Hospital Universitari Mollet.

"El centre hospitalari de Mollet representa una oportunitat única per complementar l'oferta de formació i desenvolupament en cirurgia laparoscòpica en un entorn real i proper a les nostres instal·lacions de B. Braun", va detallar Jordi Vallés, director CoE OR Supply de B. Braun. Gràcies a aquesta col·laboració, els cirurgians que participin en els cursos assistiran a intervencions reals als quiròfans, combinant els aspectes teòrics i pràctics de la cirurgia laparoscòpica. "El nostre compromís amb la formació de professionals de l'àmbit sanitari en tecnologies mèdiques, units a les instal·lacions, experiència i professionalitat de l’FSM, crea una plataforma de transferència de coneixement molt prometedora", va continuar Jordi Vallés.

Per part de l’FSM, el Dr. Carlos Hoyuela, cap del servei de Cirurgia General i de l'Aparell Digestiu de la FSM, va destacar la innovació com a bandera per convertir-se en centre de referència en cirurgia laparoscòpica: “La nostra aposta per la tecnologia i la innovació a l'àrea quirúrgica ha permès la implementació del quiròfan 3D i la realització de tècniques quirúrgiques mínimament invasives d'avantguarda d'interès a nivell internacional”. Els cursos s'organitzaran des de l’Acadèmia Aesculap, la plataforma acadèmica de B. Braun, una de les més prestigioses a formació mèdica. El 2022 es van realitzar més de 4.000 cursos amb un total de 268.000 participants a més de 40 països de tot el món.

Centre d’excel·lència en tecnologies de dispositius quirúrgics

El Centre d'Excel·lència de B. Braun a Rubí és responsable mundial de la gamma de productes i serveis destinats al tancament de la ferida quirúrgica des de 1995. Això significa que, al seu centre productiu de Rubí, es duu a terme el desenvolupament complet dels productes i serveis: des de l'R+D, centrat a dissenyar nous materials i tecnologies, millorar-ne les propietats i ampliar les indicacions dels productes i serveis existents per facilitar la tasca dels professionals sanitaris a l'àrea quirúrgica, fins a la distribució internacional dels mateixos.

Tant B. Braun com la Fundació Sanitària Mollet comparteixen com a valors corporatius la cura de la salut i del medi ambient i treballaran unides en aquesta direcció. “El sistema sanitari ha de continuar treballant per reduir-ne l'impacte mediambiental. Com Green Hospital de referència internacional seguim treballant cada procés per reduir la nostra empremta de carboni i protegir la salut de les persones”, va avançar Jaume Duran, director general de l’FSM. Addicionalment, dins del marc d'aquesta col·laboració, es desenvoluparan projectes innovadors en matèria de sostenibilitat i eficiència en la gestió i els processos dins de l'àrea quirúrgica.

Peu de foto: D’esquerra a dreta: Lourdes Laborda, directora de Gestió i adjunta a la Direcció General de l’FSM; Dr. Carlos Hoyuela, Cap del Servei de Cirurgia General i de l’Aparell Digestiu de l’FSM; Dr. Jaume Durán, director general de l’FSM; Jordi Vallès, director del CoE OR Supply; Jordi Jorba, Partnership & Strategic Manager OR Supply; Naira Marín, Global Manager Marketing Services CoE OR Supply; Florence Roumeas, jefa de Comunicación Corporativa B. Braun en España.

Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: