Vés al contingut

Haig d’ingressar a l’Hospital Sociosanitari

Haig d’ingressar a l’Hospital Sociosanitari

L’ingrés a l’Hospital Sociosanitari es fa per derivació des de l’Hospital Universitari Mollet o des d’Atenció Primària.

Si aquest és el teu cas o d’algun familiar, sabem que l’ingrés a l’hospital sempre genera incertesa i dubtes. Per afavorir un ingrés ordenat i tranquil, t’expliquem tot el procés que seguirem tan bon punt arribis així com la llista d’articles que et recomanem que portis.

Arribada

A l’arribada a l’hospital cal que us dirigiu al punt d’Atenció d’Admissions de l’Hospital Sociosanitari Mollet, amb la targeta sanitària i el DNI.

Allà us faran l’acollida i li col·locaran a la persona que ha d’ingressar una polsera identificativa que haurà de portar posada durant tot el temps que estigui ingressat/a a l’hospital, fins que rebi l’alta hospitalària.

Què cal portar per ingressar?

 • Bossa d’articles personals: bata, sabatilles (preferentment tancades) i necesser amb els teus articles d’higiene personal.
 • En el cas de que utilitzeu ulleres, audiòfon, pròtesi dentària o d’altre tipus, us demanem que en tingueu cura i les guardeu quan no les necessiteu.
 • Recomanem no tenir joies ni objectes de valor a l’habitació. L’hospital no es farà responsable de cap objecte perdut.

Informa l’equip d’infermeria sobre:

Medicació: Cal portar la medicació que prens habitualment i el pla de medicació (recepta electrònica). Informa l’equip infermer i no prenguis mai cap fàrmac pel teu compte.

Al·lèrgies i/o intoleràncies: Si tens al·lèrgia o intolerància a algun fàrmac o substància (p.e. làtex) comunica-ho a l’equip d’infermeria.

Valors i creences: Si per motius religiosos o valors personals necessites que adaptem la teva estada, comunica-ho a un professional sanitari.

Voluntats anticipades: Pots demanar un Document de Voluntats Anticipades per tal de deixar escrites instruccions sobre l’actuació mèdica i les teves preferències en donació d’òrgans en cas que et trobis en una situació en la que no puguis fer-ho lliurement.

Durant la teva estància

L’Àrea d’Hospitalització de l’Hospital Universitari Mollet és un espai lluminós i ampli, pensat per al confort de la persona que ingressa i el seu benestar. Tot un equip professional de metges, infermeres, auxiliars, portalliteres, administratius i equip de neteja està a la teva disposició per tenir cura de la teva salut.

Sobre l’habitació:

Per tal d’assegurar el confort, la seguretat i el respecte a la intimitat de les persones hospitalitzades, tingues en compte les següents recomanacions:

 • Si abandones l’habitació, informa l’equip d’infermeria.
 • A Admissions hi ha els dispensadors de targetes i auriculars per als aparells de televisió.
 • El telèfon de l’habitació només pot rebre trucades (93 563 61 00).
 • Respecteu les normes d’ús de l’habitació i les instal·lacions indicades al dors de la porta.
 • L’WC és exclusiu per a pacients.

Sobre la dieta:

La unitat de Nutrició elabora una dieta personalitzada seguint les indicacions de l’equip de salut. Informa l’equip de salut sobre preferències, intoleràncies o al·lèrgia alimentàries. L’aigua mineral embotellada no està inclosa.

Horaris:

 • Esmorzar: 8:30 a 9:30h.
 • Dinar: 13:30 a 14.30h.
 • Berenar: 16:30 a 17:30h
 • Sopar: 19:30h a 20:30h.

Informació de salut:

L’equip de salut anirà informant (a tu o a les persones que hagis designat) sobre el teu estat de salut.

Normativa d’acompanyants i visites:

 • Com ha normativa general, la persona atesa pot estar acompanyada de les 8h a les 22h del dia (màxim una persona dins de l’habitació). En casos especials i per recomanació dels professionals la persona pot estar acompanyada les 24h.
 • Eviteu acumulació d’acompanyants als passadissos. Disposeu de sales d’espera a les unitats.
 • Les portes de l’hospital romandran tancades de 22h a 7h. Si necessiteu entrar o sortir heu de trucar a l’intèrfon de l’entrada (el persona de les unitats us donarà pas).
 • Els acompanyants heu de rentar-vos les mans a l’inici i final de la visita amb la solució alcohòlica de l’habitació i portar mascareta quirúrgica.
 • Teniu a la vostra disposició serveis públics; l’WC és només per a la persona atesa
 • Els infants poden visitar els familiars sempre que respectin les normes de convivència.
 • Per evitar la transmissió de malalties infeccioses, no està permès l’entrada de plantes ni flors vives amb terra a l’hospital.
 • Recordeu que no està permès fumar en tot el recinte hospitalari (tampoc cigarretes electròniques). L’Hospital disposa d’un programa de Deshabituació Tabàquica per a persones hospitalitzades.
 • El silenci i la tranquil·litat són factors molt importants per a la recuperació de les persones. Us demanem parlar en veu baixa i regular el volum dels aparells electrònics. Respecteu els senyals.

Serveis a disposició de la persona atesa:

ATENCIÓ A L’USUARI: Un servei que té l’objectiu de solucionar les teves necessitats. Horari i telèfon a contacte.

VENDING: Disposem de servei de vending, a la planta 4.

TELEVISIÓ: A Admissions trobareu dispensadors de targetes i auriculars per als aparells de televisió.

L’alta

L’equip de salut t’informarà de la data d’alta amb antelació perquè puguis planificar el retorn al domicili. Les altes son, per norma general, abans de les 12h del matí. El dia de l’alta t’entregarem un informe d’alta, tractament, full de recomanacions i properes visites.

Si vols interrompre voluntàriament la teva estada a l’Hospital hauràs de signar el document de l’alta voluntària.

Voluntats anticipades

La persona atesa pot demanar un Document de Voluntats Anticipades per tal que pugui deixar escrites instruccions sobre l’actuació mèdica i les seves preferències en donació d’òrgans en cas que es trobi en una situació en la que no pugui fer-ho lliurement.

Ubicació:

Hospital Sociosanitari Mollet
Carrer Sant Llorenç, 39
08100 Mollet del Vallès
Barcelona

Not available in
This is not available in . You can go to the translated versions in these languages: